network sites: arcadespot.com | animejolt.com
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    USA
    Posts
    37

    Default psptube not working anymore

    ok i been having this problem sence 2 days ago it used to work but now it doesnt. It loads it but not the videos. I first thought it was my psp. But my brother got the same problem then i am thinking there is something wrong with the program. I am sure its not my router or psp. Can anyone help me. Or can someone tell me a program for the psp thats similiar to psptube.

  2.    
  3. #2
    Just A Little Bit Crazi3r !
    Join Date
    May 2008
    Location
    First You Go Right
    Posts
    549

    Default

    what firmware are you on?


  4. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    USA
    Posts
    37

    Default

    i am on 5.0m33-3 when i was on 5.0m33 it worked but my brother psp is on 3.90m33 and it doesnt work i think something wrong with program.

  5. #4
    XMB Creator
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Iowa, USA
    Posts
    828

    Default

    must be something wrong with you connection or something like that, because psptube works fine for me on 5.00 M33-3


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    17

    Default

    No it the website that you use. Meaning there a website that host psptube. I think the website it down. But im not sure.

  7. #6
    Just A Little Bit Crazi3r !
    Join Date
    May 2008
    Location
    First You Go Right
    Posts
    549

    Default

    But it works fine on my psp


  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    8

    Default

    ya mind works well to

  9. #8
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    USA
    Posts
    37

    Default

    i think its for some people i think different for each state. Because program loads up but not the youtube videos or any videos.and its not my connection because it lets me go on internet on psp and play online and its not the custom firmware because my brother has different cfw and it wont work. my internet is good
    Last edited by gen.-pimp; 10-26-2008 at 12:32 AM.

  10. #9
    XMB Creator
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Wouldn't you wanna know.
    Posts
    871

    Default

    well ever sice i upgraded to 5.00 whenever i try connecting to the internet in the games it freezes then turns off...I tried Socom online and failed...tried PSPtube online and failed...tried go!messenger and failed again...is this happening to anyone? or is it just me?
    cuz my internet is working but it freezes in games...





  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    17

    Default

    yeah i think it due to the new firmware. I guess imma go back to 4.01m33. THere arent alot of stuff on 5.00m33 . Feature arent that great. So i will go back to 4.01m33 . Bye bye to 5.00m33 unless dark-alex fix that problem


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts