network sites: arcadespot.com | animejolt.com
+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8

    Default help with the no umd plugin!

    hi, i have a psp-2000 ceramic white edition. many moths ago, my psp was defected due to the problem that i had. my problem was, when i play sometimes, my screen just go to "Home" the one that ask you if are you're that you want to exit but im not pressing the home button. so, i ask for help in this forums and some teach me and gave me the link on NoUMD Plugin. i had 5.00 m33 version at that time and it works. but now, its happening again. i have 5.50 Gen-B version right now and i would like to ask if my NoUMD plugin is not compatible with the version. does it has an update, or other solution? if so can you help me and give me the link.

    -Thanks
    -John Richard Adina from the Philippines

  2.    
  3. #2
    The Hoe Strangler
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Riverside, California
    Posts
    1,002

    Default

    If the screen keeps flashing the home menu exit..just reflash your frimware, that should fix the problem.

  4. #3
    Spot Veteran
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Greensboro, NC
    Posts
    561

    Default

    simple... just go back 2 5.00 M33-6
    ____________
    ______
    _
    _
    ______
    ____________
    __________________

  5. #4
    Ultra Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,088

    Default

    Well the problem could be the umd switches themselves.They could be loose or the umd door is not pressing down hard enough.


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8

    Default

    even i reflash my firmware or go back to 5.00 m33. the noumd plugin doesn't work anymore. it just go the home screen. how will i repair the umd switches and where is that? could i fix it myself or i need some professional help..

    thanks

  7. #6
    M-M-M Monster Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2,264

    Default

    well the home botton might be the problem then
    dribbble.com/mjavier
    psyko is jelly.

  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Island of the Phillipines and Twilight Town
    Posts
    255

    Default

    check if the plugin is enabled in your recovery menu, and also check advance->advance configuration, then check if all plugins (xmb, game, pops) are enabled

    then check your existing vsh.txt if the location for noumdplugin is in the text document

  9. #8
    Elite Poster
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pilipinas na punong-puno ng ********
    Posts
    343

    Default

    well it might be disabled or the file is not in X:/seplugins

    Thanks to: psphkkr4u15

    "I will make my own sig real soon...I'm thinking of other things first"

  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8

    Default

    i've checked all the things that needs to be checked. like plugins, config and etc.. but still, its still goes to home menu sometimes.. i don't know what else could possibly go wrong T_T


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts